Tarief

“I don’t know what good composition is…. Sometimes for me composition has to do with a certain brightness or a certain coming to restness and other times it has to do with funny mistakes. There’s a kind of rightness and wrongness and sometimes I like rightness and sometimes I like wrongness.”

 

– Diane Arbus -

 

Bovenstaande quote is van één van mijn favoriete fotografen. In dit geval over de 'juiste' compositie van de foto. Maar ik wil deze graag doortrekken naar het tarief van een foto- of videoreportage; elke opdracht is voor mij een op zichzelf staande gebeurtenis met een uniek verhaal, dat maakt het ook onmogelijk om een vast tarief te rekenen. 

 

Daarom luister ik graag naar het verhaal achter de foto/video in een vrijblijvend gesprek en komen we samen tot een mooie prijs! Geïnteresseerd? Ga snel naar de contact pagina en stuur me een mailtje.

 

Groet,

 

Martijn

Bruiloft


Om deze speciale dag vast te leggen op jullie persoonlijke en unieke wijze, bespreken we in een kennismakingsgesprek jullie wensen en voorkeuren.

 

Neem contact op voor een vrijblijvend kennismakingsgesprek en offerte.

Shoot op locatie


Of het nu foto's zijn van het gezin in het bos of samen met je geliefde op het strand, in overleg zoeken we een geschikte locatie uit om daar jullie geluk op een pure manier vast te leggen. 

 

Neem contact op voor een vrijblijvend kennismakingsgesprek en offerte.


Bedrijfsreportage


Uw bedrijf mooi in beeld gebracht als databank voor uw website, folders of social media. 

 

Neem contact op voor een vrijblijvend kennismakingsgesprek en offerte.

Events


Uw event op een mooie manier vastgelegd? Met zorg, oog voor detail en rekening houdend met uw wensen leg ik uw event vast, zodat u en uw gasten terug kunnen kijken op een geslaagde dag.

 

Neem contact op voor een vrijblijvend kennismakingsgesprek en offerte.