Wat zegt de klant?

Bruiloft - Fernando & Macy

'Beste website bezoeker, beste Martijn.

Ik heb Martijn leren kennen als een ware kunstenaar tijdens één van zijn videoshoot opdrachten voor de Hobbyisten. Toen dacht ik, WoW ik ken weinig specialisten zo prettig als hem in uitvoering. Die moeten we hebben! Met zijn humor, professionele instelling en geduld heeft hij onze bruiloft shoot creatief voorbereid. Hij gaf ons goed vertrouwen en veel ruimte voor onze eigen ideeën en hij denkt goed mee om er nog MEER uit te halen.

Tijdens onze dag, gaf Martijn de spannende momenten, een intensere beleving door zijn manier van fotograferen, originaliteit en het meedenken bij locaties, aantal geposeerd maar vooral veel spontane foto's. Heel leuk! Martijn kan met zijn humor en passie al tijdens de fotoshoot voor veel ontluchting en gemak zorgen, hij is erg vriendelijk en fijn in de omgang!

 

De afwikkeling weer niets anders dan lof. 

Eerste 25 foto's binnen 24 uur:) de overige foto's kregen we binnen 4 weken met een uitzonderlijk hoge kwalitatieve afwerking. Subliem.

Kortom: Top fotograaf! professioneel, creatief, pakt de momenten, veel soorten camera's /lenzen, lief, toffe gast, gastvrij, verzorgd en fijn in de omgang, komt zijn afspraken na en prachtige foto's!

Een onvergetelijke dag? Inhuren deze baas!'

 

- Fernando -

 

bruiloft - jarno & veronique

'Martijn heeft de fotoshoot voor onze bruiloft verzorgd (september '16) en daardoor hebben wij nu unieke fotos van ons samen waar we al veel complimenten over gekregen hebben! 

Het contact met Martijn was voorafgaand aan de dag heel relaxt en gezellig; het is iemand die zelf leuke plannen maakt en ook ruimte heeft voor onze eigen ideeën. 

Voor mij als bruidje was de fotoshoot in de ochtend heel ontspannen (veel gelachen!), wat erg prettig was omdat ik soms ook best zenuwachtig was voor de rest van de dag. 

Wij vinden dat we op de foto's staan zoals we echt zijn, en het voelde niet alsof we geposeerd hebben. 

Heel veel complimenten voor Martijn en wij zouden hem zeker aanraden als je mooie en bijzondere foto's wilt!'

 

- Veronique Minnaard-Louwerse - gezinsshoot - marcia

'Super leuke shoot gehad afgelopen zondag. Onze vraag was of hij gave, geen doorsnee foto's van ons gezin kon maken. Wij wilden een mooie foto voor aan de muur, niet zo'n standaard stijve portret foto. Dat is zeker gelukt! Martijn is heel relaxed, nam de tijd en liet ons 'ons zelf' zijn. 

Super bedankt!'

 

- Marcia van Dijke -

event - n8vdn8

'Martijn fotografeerde in 2016 voor de eerste keer de N8vdN8 in Vriendschap voor ons. Inmiddels fotografeerde hij Maan en Julia voor ons en opnieuw de N8vdN8, nu in 2017. Martijn ontwikkelt zich tot een steeds betere fotograaf, is een feest om mee te werken, super sympathiek, kan zich onzichtbaar maken wat prachtig werk oplevert en is nog snel ook.'

 

- Connie de Lange (eigenaresse De Vriendschap) -muziekclip - n.a.p.

'We hebben Martijn per toeval leren kennen op muziekfestival Saltrock in Hoek van Holland waar hij foto's maakte van het event. Toen enkele dagen later de foto's op Facebook verschenen waren wij (zowel mijn band als ook mijn gezin dat er die dag bij was) erg enthousiast over het resultaat. Een jaar later zochten we naar een fotograaf voor onze CD-release en hebben we geen moment getwijfeld en meteen aan Martijn gevraagd om die avond voor ons vast te leggen. Ondanks de grote afstand Zeeland-Nijmegen was hij meteen enthousiast en heeft op die dag ook nog een bandshoot met ons gedaan. 

Hij heeft naast een goed oog voor de compositie van de foto's ook een prettige en open manier van communiceren waardoor we ons op ons gemak voelden en het resultaat zowel Martijn's handschrift draagt als ook volledig voldoet aan onze wensen. 

Binnenkort gaan we weer met Martijn samenwerken en een muziekvideo opnemen. Dat spreekt denk ik voor zich!'

 

- Marcus Fressmann (Non-Alignment Pact) -

muziekclip - peetman

'Martijn heeft voor mij de videoclip bij mijn song Christmas Blues gefilmd en geregisseerd. Omdat Martijn alles regelde, van locatie tot en met de figuranten, had ik nergens omkijken naar en kon ik mij volledig op mijn core-business muziek concentreren. Dat vond ik heel prettig. Ook de samenwerking ging in ontspannen sfeer. Op de set zelf weet Martijn een goede sfeer neer te zetten waardoor figuranten beter gaan acteren, door zijn beeldende manier van uitleggen weet je ook precies wat er van je verwacht wordt. En dan is er het schitterende resultaat. Martijn heeft een fotografisch handschrift in kleur en compositie waardoor je precies ziet wanneer iets van hem is. Het is een unieke combinatie die zijn werk eruit laat springen. Ik ben heel erg tevreden met het resultaat en qua views is dit mijn best presterende video tot nu toe.'

 

- Peter Wisse (Peetman) -