WORKSHOP CREATIEVE FLITSTECHNIEK

Wil jij ook veel meer uit je flitsers en andere lichtbronnen halen? Je creatieve grenzen verleggen en daardoor betere, nog professionelere en vooral creatieve foto’s maken? Dat kan! Geef je snel op voor deze leerzame Flitstechniek Workshop + MagMod.

 

Hoe gaaf is het dat je leert om echt iedere locatie geheel naar je eigen stijl en wens te zetten. Van niets naar iets met een WOW! resultaat. In deze workshop leggen we je naast de creatieve technieken ook de basis technieken uit om je flitser overdag in te kunnen zetten in iedere situatie, want hoe tof is het als jij als fotograaf in echt iedere situatie sfeervolle en vooral kwalitatieve foto's kunt maken?

 

Topfotograaf Arno de Bruijn neemt je tijdens deze inspirerende en zeer leerzame workshop mee in de wereld van creatief fotografisch licht. Arno is wereldwijd bekend als dé specialist op het gebied van creatieve (Flits)Licht technieken en één van de gecertificeerde MagMod Trainers in de wereld. Zijn kennis op het gebied van (flits)licht en werken met Off Camera Flitsers is fenomenaal en niet voor niets is Arno naast ambassadeur van MagMod ook ambassadeur voor o.a. FotoPro, Dedolight, Profoto en nog andere bekende merken.

 

Praktische informatie:

- De workshop wordt gegeven in Middelburg

- Op zondag 18 februari tussen 10.00 en 18.00 uur

- Inclusief: Lunch, koffie, thee of fris.

- Wij hebben ook Flitsers, MagMods, enz. als oefenmateriaal beschikbaar

 

Wat ga je leren?

- Leren flitsen in de M-Stand

- Met flitsers WOW foto's maken!

- Creatief en effectief met MagMod leren werken

- Technieken leren die je meteen kunt gaan toepassen

- Niet alleen theorie maar ook echt oefenen (praktijk) met flitstechnieken

- Tips & Tricks en nog veel meer!

- Inclusief Handige Flitscards (PVC Flits spiekbriefjes)

 

Geschikt voor iedere fotograaf!

Deze workshop is geschikt voor ieder type fotograaf! Ook voor bv. natuurlijk licht fotografen, want iedere fotograaf ontkomt er niet aan om de flitsers uit de tas te moeten pakken. Hoe gaaf is het dan om voortaan je flitsers met vertrouwen uit je tas te pakken, want flitsen hoeft helemaal niet moeilijk te zijn!

Workshop creative flitstechniek

€ 175,00

  • Beschikbaar